Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Η κοπή της πίτας της Αντιδημαρχίας Προγραμματισμού, Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού & Υποστήριξης Αιρετών Οργάνων του Δήμου Κατερίνης

Με την ευχή το 2020 να είναι παραγωγικό σε έργο και να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους δημότες, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα σε ένα όμορφο χώρο στην καρδιά της πόλης, η εκδήλωση κοπής της πίτας της Αντιδημαρχίας Προγραμματισμού, Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού & Υποστήριξης Αιρετών Οργάνων του Δήμου Κατερίνης.

Την πίτα μέσα σε ένα ζεστό, φιλικό κλίμα έκοψε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιαλός, ο οποίος ευχήθηκε στους εργαζόμενους να έχουν μία καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, τύχη και οικογενειακή ευτυχία, η υπηρεσία να συνεχίσει το έργο της με ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Παράλληλα, ο Αντιδήμαρχος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την προσπάθεια που καθημερινά καταβάλουν. «[…]Χαίρομαι πολύ που καταφέραμε από την πρώτη ημέρα της συνεργασίας μας να δημιουργήσουμε ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον, δείχνοντας έμπρακτο ενδιαφέρον στα ζητήματα του πολίτη» τόνισε χαρακτηριστικά.

Θερμές ευχές με όλους για ένα ευτυχισμένο, δημιουργικό και χαρούμενο 2020 αντάλλαξε επίσης ο αναπληρωτής Δημάρχου Γιώργος Νταντάμης, ο οποίος παρέστη στην εκδήλωση, καθώς και ο πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου Δημοτικών υπαλλήλων Πιερίας Χρήστος Κομπατσιάρης.

Στους τυχερούς που βρήκαν το φλουρί δόθηκε συμβολικά ολιγοήμερη άδεια.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο