Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Πολλαπλές παρεμβάσεις στο υπό κατασκευή Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης

Σειρά προγραμματισμένων παρεμβάσεων είναι σε εξέλιξη στο υπό κατασκευή Πολιτιστικό Κέντρο (κτίριο θεάτρου και πολιτιστικών εκδηλώσεων) του Δήμου Κατερίνης. Ειδικότερα την τρέχουσα περίοδο οι παρεμβάσεις επικεντρώνονται στην τοποθέτηση ως εξής:

  • Μαρμάρων στη στέψη των περιμετρικών τοιχίων του δώματος
  • Αεραγωγών στο υπόγειο και στο φουαγιέ
  • Πλακιδίων στα WC στο σύνολο του κτιρίου

Παράλληλα, τοποθετούνται σωλήνες πυρόσβεσης στο υπόγειο, σχάρες καλωδίων & καλώδια στον ίδιο χώρο.

Επιπλέον, νωρίτερα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αφενός για την επιστέγαση του κτιρίου και αφετέρου για την κατασκευή του βιομηχανικού δαπέδου στο υπόγειο του Πολιτιστικού Κέντρου, το οποίο θα φιλοξενεί τις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις του κτιρίου, αποθηκευτικούς, καθώς και βοηθητικούς χώρους σκηνής.

Γενικότερα, τα στελέχη και οι υπηρεσίες  του Δήμου Κατερίνης σε συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να κερδηθεί ο χαμένος χρόνος της προηγούμενης περιόδου και να αποδοθεί το πολύπαθο αυτό έργο, το συντομότερο στους δημότες, στους ανθρώπους του πολιτισμού του τόπου.

Μία υποδομή Πολιτισμού και Ανάπτυξης που θεωρείται βασική συνιστώσα κάθε σύγχρονης Ευρωπαϊκής πόλης, η οποία όπως έχει επισημάνει ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος: «[…] επιτέλους θα γίνει πραγματικότητα και στην Κατερίνη για να την αναδείξουμε όλοι μαζί σε έναν σημαντικό πόλο πολιτισμικής δημιουργικότητας».

Όπως είναι γνωστό, το έργο αφορά ένα χώρο πολιτισμού ανατολικά των ΚΤΕΛ, με υπόγειο και 3 ορόφους συνολικού εμβαδού  4.700 τ.μ.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο