Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Κοπή πίτας της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Κατερίνης

Ευχές για ένα δημιουργικό και ευτυχισμένο έτος αντάλλαξαν ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και ο Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας Δόμησης και Τουρισμού Γιώργος Νταντάμης με το προσωπικό της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης, το μεσημέρι της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου,  στο γραφείο της Αντιδημαρχίας στον 2ο όροφο του Δημαρχείου.

Στη σύντομη ομιλία του μαζί με τις θερμές ευχές του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος είπε: «Σας ευχαριστούμε για την εργασία που προσφέρετε και τη στήριξή σας, τόσο σε μένα όσο και στον Γιώργο Νταντάμη, στην προσπάθειά μας να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των δημοτών μας. Εύχομαι καλή χρονιά, υγεία και πρόοδο σε όλους».

Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Νταντάμης ευχήθηκε στους εργαζόμενους της Διεύθυνσης υγεία και προσωπική ευτυχία και τους ευχαρίστησε για τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό τους: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από εσάς, αποδίδετε πολύ καλό έργο. Πάντα, όμως, μπορούμε να βελτιωνόμαστε. Θα συνεχίσουμε έτσι και ακόμη καλύτερα. Η πόρτα του Δημάρχου και η δική μου είναι πάντα ανοιχτή. Ότι χρειαστείτε είμαστε στο πλευρό σας. Η ομαδική εργασία αποδίδει καλύτερα και ας μην ξεχνάμε ότι εργαζόμαστε για την παραγωγή έργου για την κοινή ωφέλεια, για τους συνδημότες μας, για τον τόπο, για την ανάπτυξη,  για την προβολή του».

Την εκδήλωση χαιρέτισε, επίσης, ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Δόμησης Σταύρος Κοκολάκης, ο οποίος ευχήθηκε υγεία, ευημερία και πρόοδο στον καθένα. Οι τυχεροί που βρήκαν το φλουρί ήταν η Μαρίζα Αντωνακοπούλου και ο Παναγιώτης Τερζόπουλος.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο