Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ευχαριστήριο του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης προς τηv Σχολική Επιτροπή

Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων, η Μαθητική Κοινότητα και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γυμνάσιου Κατερίνης εκφράζουν θερμές ευχαριστίες  προς τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου  Κατερίνης για την αμέριστη, άμεση συνδρομή και ανταπόκριση στα αιτήματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.

Ιδιαίτερα σημαντική στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου είναι η συμβολή και η υποστήριξη της Σχολικής Επιτροπής και του προέδρου της, του κ. Αθανάσιου Μπαρμπαγεωργόπουλου, ο οποίος έχοντας υπόψη πάνω απ’ όλα την ασφάλεια των μαθητών του σχολείου μας ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο αίτημά μας και  συνέβαλε καθοριστικά στην υλοποίηση  έργων  που αφορούν την ασφάλεια των μαθητών και τη λειτουργικότητα του προαύλιου χώρου.

Είναι πολύ σημαντικές αυτού του είδους οι ενέργειες που αναδεικνύουν την ευαισθησία και την αγάπη για τα παιδιά, ενώ παράλληλα δημιουργούν συνθήκες αισιοδοξίας στους μαθητές και στους γονείς τους. Χάρη στη συμπαράστασή σας και στις  ενέργειές σας  τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας –καθηγητές, γονείς, μαθητές- εργάζονται απρόσκοπτα σ’ ένα οικείο  και  καλά οργανωμένο περιβάλλον. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας.

Εκ μέρους της Σχολικής κοινότητας του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης,

Η Δ/ντρια

Ελένη Σαμαρά

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο