Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ενημερωτική συζήτηση στον Κορινό για την αποτελεσματική διαχείριση των αδέσποτων

Με πνεύμα συνεργασίας ανταποκρίνονται τοπικοί φορείς και πολίτες της περιφέρειας της Κατερίνης στις ενημερωτικές συναντήσεις που πραγματοποιεί ο Δήμος για τη διαχείριση των αδέσποτων σκυλιών. Στο πλαίσιο αυτό, ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον Κορινό, στον χώρο της Κοινότητας, με συμμετοχή εκπροσώπων του Δήμου, φορέων και κατοίκων από τον Κάτω Αγιάννη, τη Σεβαστή, τον Κούκο, τη Ν. Τραπεζούντα και τον Κορινό.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος προγραμματισμού, Γιώργος Τσιαλός, ο αντιδήμαρχος τοπικών κοινοτήτων Κώστας Γραμματικόπουλος, ο ζωοκόμος, Άρης Δημητρίου, καθώς επίσης και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων.

Όλοι οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την ενημέρωση που τους έγινε με βάση τον Νόμο 4039/2012 όσο και τις σχεδιαζόμενες ενέργειες για τη διαχείριση των αδέσποτων, ενώ από την πλευρά τους τέθηκαν ερωτήματα που συζητήθηκαν και στα οποία δόθηκαν οι δέουσες απαντήσεις, όπως επίσης ανταλλάχθηκαν και δημιουργικές απόψεις γύρω από το όλο θέμα.

«Σε συνέχεια των ενημερωτικών μας συναντήσεων, με τη συμμετοχή φορέων και πολιτών και με σκοπό  την ευαισθητοποίησή τους και τη συνεργασία τους με τον Δήμο Κατερίνης ώστε να επιτευχθεί μια ορθή διαχείριση των προβλήματος, βρεθήκαμε και στον Κορινό προκειμένου να βρεθούν λύσεις για τη σημαντική μείωση του αριθμού των αδέσποτων σε όλο τον Δήμο», τόνισε, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος, Γιώργος Τσιαλός. «Είμαι ευχαριστημένος απ’ όλες αυτές τις συναντήσεις, διότι πέρα από την ενημέρωση έγινε και γόνιμη συζήτηση και ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με το θέμα των αδέσποτων. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το γεγονός ότι βρισκόμαστε ξανά στην περιφέρεια της Κατερίνης για να ενημερωθούν φορείς και πολίτες, είναι κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία και για εμάς τους εκπροσώπους του Δήμου αλλά και για τους εκπροσώπους των φορέων και τους δημότες μας. Είμαι ικανοποιημένος από την καλή διάθεση συνεργασίας που επιδεικνύουν οι εκλεγμένοι Πρόεδροι και Σύμβουλοι και ευελπιστούμε ότι θα μειώσουμε το πρόβλημα διαχείρισης των αδέσποτων στον Δήμο Κατερίνης», σημείωσε στις δικές του δηλώσεις, ο Αντιδήμαρχος, Κώστας Γραμματικόπουλος.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο