Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ρυθμοί & μελωδίες στις Γωνιές των Χριστουγέννων!

Το club dance team του Γυμναστηρίου Magic «ξεσήκωσε» το ακροατήριο με μοντέρνα μουσική, ρυθμούς εορταστικούς, κέφι και ρυθμό με την καθοδήγηση της καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής Έφης Μαυρίδου, στη χθεσινοβραδινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη «Γωνιά των Ευχών», στην πλατεία Μακεδονίας.

Τα νεανικά τμήματα χορού του γυμναστηρίου έδωσαν τον δικό τους τόνο χορεύοντας σε άψογη εκτέλεση, υπό το «αυστηρό» βλέμμα της Μαίρης Πόπινς η οποία «επέβλεπε» τις κινήσεις των κοριτσιών.  

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε στον ίδιο χώρο, με το συγκρότημα «Piano Forte», το οποίο παρουσίασε μελωδίες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο πνεύμα των εορτών, σε ρυθμούς Jazz – Latin jazz – Greek emotions. Το καταξιωμένο σχήμα έδωσε το δικό του «χρώμα» με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν μελωδίες αγαπημένων τραγουδιών, τα οποία – με την πάροδο των ετών –  ταυτίστηκαν με τις γιορτές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς.   

Παράλληλα, χθες Πέμπτη – καιρού επιτρέποντος, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, οι τρεις κεντρικές πλατείες της Κατερίνης (Ελευθερίας, Δημαρχείου, Μακεδονίας) έσφυζαν από ζωή και κίνηση, με μικρούς και μεγάλους να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στις «Γωνιές των Χριστουγέννων».

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο