Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Μουσικές, Φωταγωγία & Αλληλεγγύη στις Γωνιές των Χριστουγέννων!

Σήμερα Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου:

Σε «ΦΩΤΑΓΩΓΙΑ & διαδραστικά Χριστούγεννα», μέσω ενός παιχνιδιού με το ΦΩΣ, το χώρο και το χρόνο, μία πρωτόγνωρη εμπειρία βγαλμένη από την ψηφιακή εποχή μας προσκαλούν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κατερίνης σε συνεργασία με την Noiseloop Studio, το Σωματείο ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ και το Olympolis Art project, απόψε Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 έως 22:00 στον αύλειο χώρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.

Παράλληλα, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας και ο Δήμος Κατερίνης μας προσκαλούν στην πλατεία Δημαρχείου, προκειμένου να ανάψουμε όλοι μαζί τα φώτα ενός ξεχωριστού Χριστουγεννιάτικου δέντρου, φτιαγμένου με κουτιά από γάλα. Πιο συγκεκριμένα, μας καλούν σε μία πρωτοβουλία αλληλεγγύης, όπου προσφέροντας λίγο γάλα σε τενεκεδένια συσκευασία στήνουμε το ωραιότερο δέντρο της πόλης μας, ενώ στέλνουμε μήνυμα σε όλο τον κόσμο ότι θα σταθούμε όρθιοι, στηρίζοντας ο ένας τον άλλο, προστατεύοντας με κάθε τρόπο τα παιδιά. Από τις 10:00 το πρωί  και ολόκληρη την ημέρα θα συγκεντρώνονται κουτιά από γάλα, ενώ μόλις σκοτεινιάσει θα γίνει ο στολισμός του δέντρου  με εκατοντάδες αναμμένα κεράκια.

Φυσικά από το πρόγραμμα της ημέρας δεν λείπουν οι μουσικές. Ειδικότερα το σχήμα Domino Music, που αποτελούν οι: Στέλιος Ντομινίκ Νέεκ (Domino), Παναγιώτης Ζαχαριάδης (Mufasha), Χρήστος Σαραπσής (Sarap), στις 19:00 στη Γωνιά των Παραμυθιών (Πλατεία Δημαρχείου) υπόσχεται να φέρει επί σκηνής έναν νέο και διαφορετικό ήχο στην μουσική μας, ενώ μουσικός είναι και ο επίλογος της βραδιάς,αυτή τη φορά στη Γωνιά των Ευχών (πλατεία Μακεδονίας) στις 20:00 – 23:00, με την συναυλία του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, ενός σχολείου, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς για τις καλλιτεχνικές διαδρομές του τόπου μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα για σήμερα Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου

Όλη μέρα μαζί με το Χωριό του Κόσμου στολίζουμε το δέντρο στη γωνιά των Παραμυθιών – (Πλατεία Δημαρχείου)

11:00 -13:00 – Γωνιά του Άη Βασίλη (π. οικία Τσαλόπουλου)

Χριστουγεννιάτικα Παραμύθια

Φορέστε τη γιορτινή σας διάθεση και υποδεχτείτε τα Χριστούγεννα με το θεατρικό “Η μάγισσα με το στριμμένο σκουπόξυλο” της Αναστασίας Πέλλα, καθώς και με την αφήγηση της υπέροχης ιστορίας του Εμπενίζερ Σκρουτζ! Αναστασία Πέλλα, Μαρία Πιπέρη, Άλκης Λαζαρίδης

20:00 – 22:00 – Φωταγωγία

Διαδραστικά Χριστούγεννα, 4ο Δημοτικό Σχολείο

ΦΩΤΑΓΩΓΙΑ | PHOTAGOGIA

Διαδραστικά Χριστούγεννα | Interactive Christmas

O ΔΗΜΟΣ Κατερίνης σε συνεργασία με την Noiseloop Studio, το Σωματείο ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ και το Olympolis Art project παρουσιάζουν:

Ένα διαδραστικό παιχνίδι με το ΦΩΣ, το χώρο και το χρόνο. Μια πρωτόγνωρη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία βγαλμένη από την ψηφιακή εποχή. Για τρεις ημέρες ο προαύλειος χώρος του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, μεταμορφώνεται και αλλάζει διαστάσεις ταξιδεύοντάς μας στα μονοπάτια της σύγχρονης τέχνης.

Παρασκευή / Friday : 20 Δεκεμβρίου / December 20:00 – 22:00

Σάββατο / Saturday : 21 Δεκεμβρίου / December 18:00 – 22:00

Κυριακή / Sunday : 22 Δεκεμβρίου / December 18:00 – 22:00

4ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης (Αύλειος χώρος)

Είσοδος ελεύθερη και διαδραστική

19:00 -22:00 – Γωνιά των Παραμυθιών (Πλατεία Δημαρχείου)

Domino Music

Στέλιος Ντομινίκ Νέεκ (Domino)

Παναγιώτης Ζαχαριάδης (Mufasha)

Χρήστος Σαραπσής (Sarap)

Η «παρέα» σας υπόσχεται να σας φέρει έναν νέο και διαφορετικό ήχο στην μουσική σας.

20:00 – 23:00 – Γωνιά των Ευχών (Πλατεία Μακεδονίας)

Συναυλία με το Μουσικό σχολείο Κατερίνης.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο