Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Και οι δημοτικές & τοπικές κοινότητες έβαλαν τα γιορτινά τους

Την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με ένα φωτεινό και ξεχωριστό εορταστικό διάκοσμο στο πνεύμα των ημερών υποδέχονται τόσο η πόλη της Κατερίνης, όσο και όλες οι δημοτικές και τοπικές κοινότητες.

Ήδη μετά με τις εντυπωσιακές «Γωνιές των Χριστουγέννων» στις πλατείες και στις γειτονιές  της πόλης, το χριστουγεννιάτικο διάκοσμο και τον εορταστικό στολισμό που τοποθέτησαν τα συνεργεία της  αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του Δήμου σε πλατείες, δρόμους, κυκλικούς κόμβους, πάρκα και κοινόχρηστους χώρους, το εορταστικό σκηνικό εξαπλώνεται παντού, σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες.

Ο Δήμος Κατερίνης στο σύνολό του, στολισμένος και εναρμονισμένος στο πνεύμα των ημερών περιμένει να υποδεχτεί κατοίκους και επισκέπτες σε ένα μοναδικό πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους, τόσο στις «Γωνιές των Χριστουγέννων», όσο και στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες.

Συναυλίες, χορός, θέατρο, δραστηριότητες για παιδιά και ενηλίκους κ.α. δρώμενα συμβάλλουν στην εορταστική ατμόσφαιρα του Δήμου Κατερίνης έως και τις 04 Ιανουαρίου.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο