Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Δημιουργικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους & τραγούδια και χοροί στις Γωνιές των Χριστουγέννων!

Με συναυλίες σύγχρονων, έντεχνων και ποιοτικών λαϊκών τραγουδιών, καθώς και με γωνιές παραμυθιών και ευχών κύλισαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην πόλη της Κατερίνης την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.

Ήταν μια γλυκιά και ηλιόλουστη μέρα όπου εκατοντάδες μεγάλοι και μικροί ξεχύθηκαν στις πλατείες Μακεδονίας, Ελευθερίας και Δημαρχείου καθώς και στο Πάρκο της πόλης για χαρούν και να διασκεδάσουν με τις δράσεις που καθημερινά οργανώνει και πραγματοποιεί ο Δ.Κατερίνης σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς, για να μπει ο κόσμος στο χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Το πρωί της Κυριακής οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με Γωνιά των Παραμυθιών στην Πλατεία Δημαρχείου όπου η Αναστασία Πέλλα παρουσίασε το θεατρικό “Η μάγισσα με το στριμμένο σκουπόξυλο” ενώ αφηγήθηκε σε μικρά παιδιά την υπέροχη ιστορία του Εμπενίζερ Σκρουτζ!

Το μεσημέρι οργανώθηκε Γωνιά των Ευχών στην Πλατεία Μακεδονίας ενώ πραγματοποιήθηκε και Μουσική Συναυλία με τους Βασίλη Καρόζα, Νίκο Κατσαμάγκα και Ανδρέα Ζιάκα.

Οι απογευματινές και βραδινές εκδηλώσεις περιλάμβαναν Γωνιά των Ευχών στην Πλατεία Μακεδονίας καθώς και Γωνιά των Παραμυθιών στην Πλατεία Δημαρχείου όπου τα Κέντρα Δημιουργικής Aπασχόλησης Κατερίνης απασχόλησαν τους μικρούς φίλους με ζωγραφική, κατασκευή στολιδιών και μουσικοκινητικά παιχνίδια.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με δύο υπέροχες συναυλίες σε ένα πολύχρωμο χριστουγεννιάτικο περιβάλλον. Η μια Μουσική Συναυλία ήταν με τους MiLaRe, με τη Χριστίνα Γεωργιάδου και τον Νίκο Γκανά, ενώ η άλλη συναυλία ξεσήκωσε το κοινό να τραγουδήσει αλλά και να χορέψει. Ήταν συναυλία με τους Νοτα – Nota, με τον Γιάννη Σαββίδη (κιθάρα/φωνή) με τον Χρήστο Πουλέλη (μπάσο) και τη Χρύσα Λουλοπούλου (φωνή). Μαζί τους ήταν και οι Παναγιώτης Σπυριδόπουλος (φωνή) και Γιάννης Αναστασιάδης (μπουζούκι).

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο