Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ο Κώστας Κουκοδήμος και ο Χρήστος Νέζος επισκέπτονται τις Γωνιές των Χριστουγέννων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και ο δημοσιογράφος Χρήστος Νέζος επισκέπτονται όλες τις Γωνιές των Χριστουγέννων και μας ξεναγούν στον όμορφο κόσμο τους λίγες  μόλις ώρες πριν την επίσημη έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Θα ξεκινήσουν στις 7.30  το απόγευμα από τη γωνιά των Παιχνιδιών (Πάρκο των Χρωμάτων) για να καταλήξουν  στην Γωνιά της Σοκολατούπολης στην πλατεία Μακεδονίας (πρώην Δημοκρατίας – Ευκαρπίδη), όπου θα κηρύξουν την επίσημη έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για το 2019.

7.30 μ.μ. Το ταξίδι ξεκινά από τη Γωνιά των Παιχνιδιών στο Πάρκο των Χρωμάτων, θα διασχίσουν τον πεζόδρομο και θα κατευθυνθούν στη Γωνιά του Πάγου στην πλατεία Ελευθερίας και από εκεί στη Γωνιά του Πολιτισμού στην πλατεία Δημαρχείου όπου και θα γίνει  το άναμμα του δέντρου της πόλης στις 8. μ.μ.

Αμέσως μετά θα επισκεφθούν την Γωνιά της Σοκολατούπολης στην πλατεία Μακεδονίας (πρώην Δημοκρατίας – Ευκαρπίδη), τη Γωνιά του Σκρουτζ, τη Γωνιά των Ευχών, τη Γωνιά του Τραγουδιού και τη Γωνιά του Αη Βασίλη στο Κέντρο Τεχνών «9 μούσες»  (αρχοντικό – πρώην οικία Τσαλόπουλου).

Στις 9 μ.μ. ο Δήμαρχος θα κηρύξει την έναρξη των φετινών χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και η βραδιά θα κλείσει με μεγάλη συναυλία στην σκηνή της πλατείας με τον δημοφιλή τραγουδιστή Ηλία Βρεττό. Την εκδήλωση παρουσιάζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο