Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Βραδιά προσφοράς με άρωμα Χριστουγέννων

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ «ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ»

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ Δ.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.

Βραδιά προσφοράς με άρωμα Χριστουγέννων

 ΓΙΑ ΤΗΝ  ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Δ.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ).

Με την υποστήριξη του Δ.Κατερίνης και της Αντιπεριφέρειας Πιερίας, με την παρουσία της κ. Μαρίας Αντωνίου, που είναι Επικεφαλής του Γραφείου Θεσσαλονίκης του Πρωθυπουργού, καθώς και εκπροσώπων τοπικών και άλλων πολιτικών Αρχών, το Παράρτημα Πιερίας «Ολυμπιάδες» της Παναθηναϊκής πραγματοποιεί μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση.

Πρόκειται για μια βραδιά προσφοράς, με άρωμα Χριστουγέννων, που είναι ειδικά αφιερωμένη στη στήριξη του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δ.Κατερίνης (για κακοποιημένες γυναίκες).

Η εκδήλωση, που γίνεται στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019, στις 7.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Mediterranean Village στην Παραλία Κατερίνης. Τη βραδιά θα πλαισιώσει  μουσικά  το συγκρότημα PEROtheband.

Θα μιλήσει η εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου, ενώ θα χαιρετίσουν την εκδήλωση η Πρόεδρος της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών  “ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ” Μαρία Γιαννίρη, η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Η Πρόεδρος του Παραρτήματος Πιερίας Φωτεινή Φλογέρα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, απευθύνουν  κάλεσμα σε όσους και όσες ενδιαφέρονται να στηρίξουν και να ενισχύσουν το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δ.Κατερίνης (για κακοποιημένες γυναίκες), να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο