Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Προϊσταμένη

Στραβογιάννη Αθηνά

Τηλέφωνο

2351350561

Προσωπικό

Κουτλουμπάση Σταυρούλα2351350440koutloubasi@katerini.gr
Σταμπουλίδου Χαρίκλεια2351350424staboulidou@katerini.gr
Αβουρδιάδου Σεβαστία2351350437avourdiadou@katerini.gr

Αρμοδιότητες

1) Παρέχει κάθε είδους διοικητική και γραµµατειακή υποστήριξη προς τα συλλογικά διοικητικά αιρετά όργανα του ∆ήµου, δηλαδή το ∆ηµοτικό Συµβούλιο, την Οικονοµική Επιτροπή, την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και την Εκτελεστική Επιτροπή (οργάνωση συνεδριάσεων, τήρηση πρακτικών συνεδριάσεων, παραγωγή, διεκπεραίωση, διαχείριση και αρχειοθέτηση εγγράφων, ρύθµιση συναντήσεων, τήρηση πρωτοκόλλου, τήρηση αρχείου αποφάσεων συλλογικών οργάνων κλπ).

2) Παρέχει κάθε είδους διοικητική και γραµµατειακή υποστήριξη προς τα ατοµικά διοικητικά αιρετά όργανα του ∆ήµου, δηλαδή τον Πρόεδρο του ∆ηµοτικού Συµβουλίου, τον ∆ήµαρχο, τους Αντιδηµάρχους, καθώς και προς το Γενικό Γραµµατέα (οργάνωση και ρύθµιση συναντήσεων, παραγωγή, διεκπεραίωση, διαχείριση και αρχειοθέτηση εγγράφων, τήρηση πρωτοκόλλου, τήρηση αρχείου αποφάσεων ατοµικών οργάνων κλπ).

3) Παρέχει διοικητική υποστήριξη προς την ∆ηµοτική Επιτροπή ∆ιαβούλευσης, το Συµβούλιο Ένταξης Μεταναστών, την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης, τις Επιτροπές του ∆ηµοτικού Συµβουλίου καθώς και προς το Συµπαραστάτη του ∆ηµότη και της Επιχείρησης.

4) Παρέχει γραµµατειακή υποστήριξη στις ∆ηµοτικές Παρατάξεις.

5) Μεριµνά για την ενηµέρωση των πολιτικών οργάνων και των υπηρεσιών του ∆ήµου για τις αποφάσεις που λαµβάνουν τα όργανα του ∆ήµου.

6) Τηρεί το αρχείο των εκπροσώπων του ∆ήµου σε διαφόρους φορείς και όργανα και µεριµνά για την αποστολή στοιχείων στους εκπροσώπους και την παραλαβή και διεκπεραίωση των εκθέσεων που υποβάλλουν στο ∆ήµο.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο