Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης των σχολικών κτιρίων

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης των σχολικών κτιρίωνΜε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζετε από τα συνεργεία της Τεχν. Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης η συντήρηση των σχολικών μονάδων με ελαιοχρωματισμούς, ηλεκτρολογικές εργασίες και επισκευές όπου είναι απαραίτητο.

Ειδικότερα, πραγματοποιείται χρωματισμός και αποκαταστάσεις φθορών της τοιχοποιίας στο Γυμνάσιο της Περίστασης και στο Δημοτικό σχολείο της Παραλίας . Επίσης, στα ίδια σχολεία, καθώς και στο Νηπιαγωγείο της Περίστασης, στο Δημοτικό σχολείο της Παραλίας, στο Μουσικό σχολείο, στο 10ο Δημοτικό και στο 6ο Δημοτικό σχολείο αποκαθίσταται περιμετρικά ο φωτισμός των σχολικών κτιρίων.

Τα συνεργεία του Δήμου Κατερίνης υπό την εποπτεία του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Κώστα Τσιουκάνη, συντηρούν και επιδιορθώνουν βλάβες και φθορές, συνεχίζοντας την προσπάθεια και την πολιτική εξασφάλισης ενός άνετου και ασφαλούς σχολικού περιβάλλοντος και αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον και την προτεραιότητα που δίνει στους μαθητές και στη νεολαία ο Δήμος Κατερίνης.

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης των σχολικών κτιρίων    Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης των σχολικών κτιρίων

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης των σχολικών κτιρίων    Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης των σχολικών κτιρίων