300 μοτοσικλετιστές, μέλη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Gold Wing European Federation στην Κατερίνη

on

300 μοτοσικλετιστές, μέλη της  Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Gold Wing European Federation στην Κατερίνη300 μοτοσικλετιστές, μέλη της  Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Gold Wing European Federation, θα επισκεφτούν το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου την Κατερίνη, στο πλαίσιο του δεύτερου ελληνικού Treffen που πραγματοποιείται στην Πιερία 5-9 Σεπτεμβρίου 2012.

Οι μοτοσικλετιστές, μέλη  μιας από τις πιο δραστήριες λέσχες μηχανών μεγάλου κυβισμού, προέρχονται από 25 χώρες του κόσμου και θα βρεθούν για δεύτερη φορά στην Πιερία. Σκοπός της  πανευρωπαϊκής συνάντησης (Treffen) που πραγματοποιείται στη χώρα μας, είναι η  γνωριμία των επισκεπτών με τον τουρισμό, τον πολιτισμό και τα μνημεία της Ελλάδας.
300 μοτοσικλετιστές, μέλη της  Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Gold Wing European Federation στην ΚατερίνηΟι μοτοσικλετιστές θα φτάσουν στις 11.00 το πρωί στην πόλη της Κατερίνης και θα σταθμεύσουν για μισή περίπου ώρα στο κέντρο της πόλης, χαρίζοντας ένα πραγματικά εντυπωσιακό θέαμα, καθώς οι μοτοσικλέτες Gold Wings της εταιρείας Honda, μεγάλου κυβισμού, έχουν χαρακτηριστεί «κυρίες της ασφάλτου»  και εξαιτίας της εμφάνισής τους.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ελληνικής λέσχης  Δημήτρης Αστερίου, «το δεύτερο ελληνικό Treffen πραγματοποιείται και φέτος σε μια συγκυρία εξαιρετικά ευαίσθητη για τη χώρα μας, που κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να σταθεί και πάλι στα πόδια της και να ξεφύγει από τη μεγάλη ύφεση που έφερε η κρίση. Μπροστά μας» δήλωσε ο κ. Αστερίου, «ο δρόμος είναι μακρύς και στην πορεία αυτή οφείλουμε να προστατεύσουμε τους αδύναμους , όσους έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση και ιδιαίτερα τους νέους και τους άνεργους συμπολίτες μας, που μαστίζονται περισσότερο από όλους από την ύφεση. Για το σκοπό αυτό, το Δ.Σ. της GWGR αποφάσισε τα έσοδα από το Treffen του 2012 να διατεθούν προς ενίσχυση όλων αυτών».

Το ερχόμενο Σάββατο λοιπόν, 8 Σεπτεμβρίου, στο κέντρο της Κατερίνης, οι λάτρες των μηχανών μεγάλου κυβισμού και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις μοτοσικλέτες Gold Wing και να γνωριστούν με  τα μέλη της δραστήριας Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Gold Wing.

Να σημειωθεί ότι λόγω της εκδήλωσης, θα υπάρξουν οι σχετικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Ειδικότερα, όπως ενημερώνει η Δημοτική Αστυνομία Κατερίνης από τις 11:30 το πρωί έως τις 13:30 το μεσημέρι θα παραμείνουν κλειστοί οι παρακάτω δρόμοι:

1.ΕΙΡΗΝΗΣ στο ύψος της οδού Θεσσαλονίκης (φωτεινοί σηματοδότες)
2.ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ


Παρακαλούνται οι οδηγοί να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στους παραπάνω δρόμους.