Αντιπλημμυρικά έργα και αποκατάσταση κοινοχρήστων χώρων στον Κορινό

on

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
Αντιπλημμυρικά έργα και αποκατάσταση κοινοχρήστων χώρων στον ΚορινόΣυνεχίζονται οι παρεμβάσεις της Αντιδημαρχίας Τεχνικών έργων σε ολόκληρο το Δήμο Κατερίνης, με στόχο την αντιπλημμυρική του θωράκιση.

Στόχος είναι να προληφθούν έγκαιρα τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν από τις φθινοπωρινές βροχοπτώσεις . Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 , τα μηχανήματα του Δήμου Κατερίνης εργάστηκαν για τον καθαρισμό και τη συντήρηση των αρδευτικών καναλιών στην ευρύτερη περιοχή του Κορινού.
Ειδικότερα, καθαρίστηκε το κεντρικό αποστραγγιστικό κανάλι της περιοχής, ενώ διανοίχθηκε και ένα νέο αποστραγγιστικό κανάλι στην περιοχή του βιολογικού σταθμού, που θα καλύψει τις ανάγκες της περιοχής, δημιουργώντας επιπλέον αντιπλημμυρική θωράκιση.

Εξάλλου, όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κορινού Αλέξανδρος Καλτσίδης, μηχανήματα του Δήμου Κατερίνης προχώρησαν σήμερα σε καθαρισμό της περιοχής «Μπέκια» από απορρίμματα και μπάζα που είχαν συσσωρευτεί, ενώ ανάλογες εργασίες πραγματοποιήθηκαν  και στην περιοχή του κοιμητηρίου.

Ο κ. Καλτσίδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων , τονίζοντας πως ανταποκρίνεται με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα σε κάθε αίτημα του τοπικού συμβουλίου.