Αποκατάσταση και ασφαλτόστρωση οδοστρώματος στην Κατερίνη και στην τοπική κοινότητα Λαγοράχης

on

Αποκατάσταση και ασφαλτόστρωση οδοστρώματος στην Κατερίνη και στις τοπικές κοινότητες Λαγοράχης και ΜοσχοποτάμουΣτο πλαίσιο των  παρεμβάσεων του Κέντρου Αποκαταστάσεων και Συντηρήσεων του Δήμου Κατερίνης και της ΔΕΥΑΚ σε προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών, σήμερα Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου έγινε αποκατάσταση φυσικών φθορών του οδοστρώματος και ασφαλτόστρωση τμημάτων, στην τοπική κοινότητα Λαγοράχης.
Παράλληλα ανάλογες παρεμβάσεις έγιναν την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στην οδό ΘεσσαλονίκηςΑποκατάσταση και ασφαλτόστρωση οδοστρώματος στην Κατερίνη και στις τοπικές κοινότητες Λαγοράχης και Μοσχοποτάμου (στο ύψος των δικαστηρίων) και στην συμβολή των οδό Αγράφων με Κορομηλά.

Όπως είναι γνωστό το ΚΑΣ είναι μια υπηρεσία άμεσης παρέμβασης σε αναφορές, κλήσεις ή επισημάνσεις - υποδείξεις των δημοτών της Κατερίνης, που αφορούν μικρά και μεγάλα προβλήματα, στις υποδομές της πόλης.

Στο Κέντρο Αποκαταστάσεων και Συντηρήσεων μπορούν να απευθύνονται οι δημότες καλώντας τον αριθμό 11123 για να αναφέρουν το πρόβλημα που έχουν εντοπίσει.
Αποκατάσταση και ασφαλτόστρωση οδοστρώματος στην Κατερίνη και στις τοπικές κοινότητες Λαγοράχης και Μοσχοποτάμου      Αποκατάσταση και ασφαλτόστρωση οδοστρώματος στην Κατερίνη και στις τοπικές κοινότητες Λαγοράχης και Μοσχοποτάμου
Αποκατάσταση και ασφαλτόστρωση οδοστρώματος στην Κατερίνη και στις τοπικές κοινότητες Λαγοράχης και Μοσχοποτάμου