Εκτύπωση

Συστηματικές παρεμβάσεις συντήρησης και αποκατάστασης του οδικού δικτύου

on

Συστηματικές παρεμβάσεις συντήρησης και αποκατάστασης του οδικού δικτύουΕιδικά σε ό,τι αφορά τις παραπάνω περιοχές, την εξέλιξη των εργασιών συντόνισαν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Φώτης Δρούγκας και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Εξοχής Ελευθέριος Αμβροσιάδης. Στην πόλη της Κατερίνης, οι παρεμβάσεις που ολοκληρώθηκαν αφορούν τις εξής οδούς: Παύλου Μελά, Σωκράτους, Σαλαμίνος, Γ´πάροδος Σαλαμίνος, Μαυροκορδάτου, Μητροπόλεως, Αγίων Πάντων, Χ.Τρικούπη, Β΄ πάροδος Σεπτεμβρίου, Εθνικής Αντιστάσεως, Σαλαμίνος, Βασιλέως Ηρακλείτου, Α΄ πάροδος Πλάτωνος, Λαχανά, Φιλίππου κ.α.

Οι εργασίες, οι οποίες προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς, στο σύνολο του Δήμου, εστιάζονται στη βελτίωση της βατότητας τμημάτων του οδικού δικτύου της πόλης και πιο συγκεκριμένα, στην ασφαλτόστρωση υφιστάμενων δρόμων, των οποίων το οδόστρωμα υπέστη φθορές, ριγματώσεις, λακκούβες, με έμφαση σε περιοχές, όπου είχαν προηγηθεί έργα της ΔΕΥΑΚ για βλάβες κ.λ.π.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, την τρέχουσα εβδομάδα, ανάλογες εργασίες, σε οδούς εντός του αστικού ιστού της πόλης θα συνεχισθούν.

Συστηματικές παρεμβάσεις συντήρησης και αποκατάστασης του οδικού δικτύου    Συστηματικές παρεμβάσεις συντήρησης και αποκατάστασης του οδικού δικτύου

Συστηματικές παρεμβάσεις συντήρησης και αποκατάστασης του οδικού δικτύου