Εκτύπωση

Κέφι και ενθουσιασμός στη γιορτή λήξης της καλοκαιρινής εκστρατείας ανάγνωσης & δημιουργικότητας 2016

on

Κέφι και ενθουσιασμός στη γιορτή λήξης της καλοκαιρινής εκστρατείας ανάγνωσης & δημιουργικότητας 2016Στο επίκεντρο της εκδήλωσης βρέθηκε θεατρικό δρώμενο με πρωταγωνιστές τα παιδιά, ενώ η γιορτή λήξης συνεχίστηκε με την προβολή οπτικοακουστικού υλικού από τις δράσεις του καλοκαιριού, οι οποίες ξεκίνησαν στις 15 Ιουνίου και ολοκληρώθηκαν στις 15 Σεπτεμβρίου. Η αυλαία της εκδήλωσης έκλεισε με την απονομή διπλωμάτων συμμετοχής στο πρόγραμμα, για τα 120 παιδιά που έλαβαν μέρος, καθώς και βεβαιώσεων για τους εθελοντές.

«Το πρόγραμμα, που υλοποιήθηκε αποδεικνύει ότι μία βιβλιοθήκη μπορεί με τη δημιουργικότητα των παιδιών και την συνδρομή των ακούραστων εθελοντών να επιτελέσει έναν πολυδιάστατο ρόλο» τόνισε σε σύντομο χαιρετισμό της, η πρόεδρος της δημοτικής Κοινότητας Κορινού Φωτεινή Καρασερίδου, η οποία αναφέρθηκε «στην αναβάθμιση από τον Δήμο Κατερίνης με μέριμνα του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη, της Δημοτικής βιβλιοθήκης στον Κορινό, για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πολίτες, μέσα από ένα νέο πλαίσιο λειτουργίας».

Επιπλέον, έκανε ειδική αναφορά στους εθελοντές Χρήστο Κοσμά και Παρθένα Μπαξεβάνου, οι οποίοι συμβάλλουν στην καθημερινή εύρυθμη λειτουργία της βιβλιοθήκης, ενώ γενικότερα ευχαρίστησε και συνεχάρη τους εθελοντές, «για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα», με έμφαση στις εκπαιδευτικούς Ελένη Σαρβάνη και Αθηνά Τσέρμπακ αντίστοιχα.

Τέλος, έγινε αναφορά στις δράσεις, που προγραμματίζονται να υλοποιηθούν το χειμώνα όπως π.χ. λέσχη κινηματογράφου για παιδιά, λέσχη ανάγνωσης, εργαστήρια κατασκευών κ.α.