Εκτύπωση

Ο καθιερωμένο αγιασμός στην 32η Εμποροπανήγυρη

on

Ο καθιερωμένο αγιασμός στην 32η ΕμποροπανήγυρηΗ τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού, με αφορμή την 32η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Κατερίνης, στην περιοχή της Ανδρομάχης έγινε το βράδυ του Σαββάτου 03 Σεπτεμβρίου. Τον αγιασμό τέλεσε o εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος, Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγ. Κοσμά του Αιτωλού Ανδρομάχης, π. Σταύρος Κοσέογλου.

Στη λιτή εκδήλωση παρέστησαν: ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Φώτης Δρούγκας (ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη), ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Θεόδωρος Παυλίδης, εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας κ.α.

Ο καθιερωμένο αγιασμός στην 32η ΕμποροπανήγυρηΗ 32η Εμποροπανήγυρη φιλοξενεί εκθέτες του εμπορικού χώρου, συμμετέχοντες από τον τομέα εστίασης, μικροπωλητές κ.α. Τα προβλεπόμενα μέτρα τάξης, τροχαίας και ασφάλειας λαμβάνουν η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας και η Δημοτική Αστυνομία.

Τέλος, για την παροχή υπηρεσιών υγειονομικής και διασωστικής κάλυψης, μεριμνούν ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Κατερίνης και η Διασωστική Ομάδα Πιερίας, τους οποίους ο κος Δρούγκας ευχαρίστησε, «που πάντα είναι αφιλοκερδώς κοντά σε κάθε προσπάθεια», ενώ ευχήθηκε «ό, τι καλύτερο σε όσους εκθέτες συμμετέχουν».

H Εμποροπανήγυρη θα διαρκέσει έως τις 07 Σεπτεμβρίου.

Ο καθιερωμένο αγιασμός στην 32η Εμποροπανήγυρη