Χαιρετισμός του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Εφήβων-Νεανίδων (Κ20)

                                             Φίλες και φίλοι,

δήμαρχοςΜε ιδιαίτερη χαρά σας υποδεχόμαστε στην Κατερίνη για τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Εφήβων – Νεανίδων (Κ20), ενός πρωταθλήματος Θεσμού, μίας μεγάλης αθλητικής γιορτής για τους νέους αθλητές και αθλήτριες της χώρας.

Είναι γνωστό ότι η σχέση της πόλης μας με τον κλασικό αθλητισμό είναι άρρηκτα συνδεδεμένη και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός, ότι, ο ΣΕΓΑΣ και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας, αναθέτουν κάθε χρόνο στον Δήμο μας, την τιμή και ταυτόχρονα την ευθύνη διοργάνωσης μεγάλης εμβέλειας αγώνων.

Γενικότερα, ο Δήμος Κατερίνης, αρωγός στις πρωτοβουλίες των αθλητικών φορέων ανά την Ελλάδα, για την προώθηση της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι έχει αποδείξει διαχρονικά ότι επενδύει, σέβεται και υπηρετεί τον αθλητισμό.

Με αφετηρία τις σκέψεις αυτές, θέλω να επισημάνω ότι η δυναμική του Στίβου, ο οποίος έχει προσφέρει στους Έλληνες μεγάλες χαρές και διακρίσεις είναι σταθερά υψηλή, ενώ το συγκεκριμένο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναδειχθούν οι νέοι πρωταγωνιστές που θα «σηκώσουν την παρακαταθήκη» ενός σπουδαίου παρελθόντος.

Εύχομαι από καρδιάς, η διοργάνωση να στεφθεί από κάθε οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία. Προσκαλώ το φίλαθλο κοινό Κατερίνης, να στηρίξει και να υποδεχτεί με ενθουσιασμό τη νέα γενιά του ελληνικού στίβου.

Καλούς αγώνες και καλή διαμονή στην Κατερίνη μας!

 

Σάββας Χιονίδης

Δήμαρχος Κατερίνης